ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πού είναι η δημοτική;

πού-είναι-η-δημοτική-348647

Πού είναι η δημοτική;

Κάθε πρωί σημειώνεται κυκλοφοριακό κομφούζιο μπροστά στο Νοσοκομείο και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία να βάλει μία τάξη. Μήπως πρέπει να δουν πώς θα ενισχύσουν την παρουσία τους και σ’ εκείνη την περιοχή;

Δ.Π

Ποταμάκι

Κάθε φορά που βρέχει ολόκληρη η Σταδίου μετατρέπεται σε ένα μικρό ποταμάκι. Νερά που δεν έχουν από πού να φύγουν –δεν έχει και σχάρες ομβρίων υδάτων– και μαζί χώματα και πετραδάκια από τα πεζοδρόμια λίγο πριν φτάσουμε στον Περιφερειακό που φυσικά δεν έχουν πλακοστρωθεί…

Α.Φ.

Τραγική φιγούρα

Λίγο μετά το φανάρι της Ιωλκού στον Περιφερειακό και με κατεύθυνση τη Νέα Ιωνία πίσω από τα σήματα που είναι τοποθετημένα στο δρόμο περπατούσε ένας γεράκος. Καλυμμένος με κάτι σαν πλαστικό τραπεζομάντιλο κουβαλούσε σε ένα καρότσι ό,τι κατάφερε να συγκεντρώσει από το πρωί… Περνώντας το δρόμο «χάθηκε» σε ένα πράσινο κάδο.

Α.Φ.

Αμάν πια!

Αυτά τα σπασμένα και ξηλωμένα πεζοδρόμια στην πόλη πότε επιτέλους θα φτιαχτούν; Εξαιτίας και των βροχοπτώσεων πολλά σημεία έχουν μετατραπεί σε λίμνες και δεκάδες είναι οι πολίτες που γλιστρούν και σκοντάφτουν. Ας αρχίσει να γίνεται και κανένα έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας!

Δ.Π

Προεξέχουν!

Μία λύση πρέπει να βρεθεί από τους αρμοδίους για τα καπάκια των ομβρίων που προεξέχουν του οδοστρώματος και προκαλούν μικροζημιές στα Ι.Χ. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε και τις ζημιές στα Ι.Χ. μας εξαιτίας των δρόμων της πόλης!

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου