ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Καινούργια κολονάκια

καινούργια-κολονάκια-364300

Καινούργια κολονάκια

Ολοκαίνουργια κολονάκια τοποθέτησε ο Δήμος Βόλου στην Ιωάννου Καρτάλη στο κομμάτι Ιάσονος – Αργοναυτών. Τα κολονάκια τοποθετήθηκαν και από τις δύο πλευρές του δρόμου βάζοντας τέλος ουσιαστικά στην παράνομη στάθμευση πάνω στα πεζοδρόμια που σε καθημερινή βάση ήταν συνηθισμένη εικόνα για το σημείο.

Α.Φ.

Απορίας άξιο

Οι καταστηματάρχες στην αγορά αναγκαστικά πληρώνουν στο Δήμο εφάπαξ ένα ποσό για θέσεις στάθμευσης. Ωστόσο, όσο παράξενο και να σας ακούγεται, αυτές οι θέσεις στάθμευσης δεν είναι δικές τους, κάτι που τους κάνει να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα όταν πρέπει να γίνει φορτοεκφόρτωση για την οποία – επίσης όλως παραδόξως – ο Δήμος δεν έχει καθορίσει συγκεκριμένες ώρες. Αποτέλεσμα, αν κάνουν φορτοεκφόρτωση πρωί-μεσημέρι ή απόγευμα να μαλώνουν οι μαγαζάτορες με τη Δημοτική Αστυνομία ή διαφορετικά πρέπει να τρέχουν τα άγρια χαράματα για να μην ενοχλούν… Η ταλαιπωρία στο μεγαλείο της δηλαδή!

Α.Φ.

Προσοχή στ’ Αστέρια

Δέκα μέτρα πιο μακριά από τ’ Αστέρια της Αγριάς υπάρχουν πολλές λακκούβες στο δρόμο με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κάνουν ζικ-ζακ για να τις αποφύγουν. Ως πότε αυτή η περιοχή θα παραμένει ξεχασμένη;

Δ.Π

Αδεια ακόμη και το Σαββατόβραδο

Ελάχιστος κόσμος διασκέδασε στο Βόλο για ακόμη ένα Σαββατόβραδο. Τα μπαράκια το Σάββατο που πέρασε ήταν σχεδόν άδεια και οι λιγοστές παρέες που είχαν έφυγαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τα ξενύχτα και η διασκέδαση έχουν παύσει προ πολλού και οι καταστηματάρχες περιμένουν τις Απόκριες μπας και δουν τα ταμεία τους γεμάτα. Έστω και για λίγο.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου