ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πάτερ όπως βρήκες

πάτερ-όπως-βρήκες-378595

Πάτερ όπως βρήκες

Οι κάτοικοι της Κουκουράβας τα τελευταία χρόνια έχουν οργανώσει πολύ καλά τα εκκλησιαστικά τους ζητήματα. Έχουν αξιοποιηθεί και ο Ναός της Αγίας Μαγδαληνής και του Αγίου Γεωργίου, με τον πρώτο Ναό να είναι ο κεντρικός και ο δεύτερος συμπληρωματικός. Ο νέος ιερέας όμως βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και προσπαθεί να μεταφέρει τον κύριο όγκο των λειτουργιών στον Άγιο Γεώργιο, φέρνοντας τα πάνω – κάτω στους κατοίκους. Ανεξήγητες οι προθέσεις του ιερέα . Εμείς έχουμε να του πούμε τη ρήση «όπως βρήκες, όχι όπως ήξερες» για να μην αναφέρουμε την άλλη «αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας».

Δ.Π

Μειώνεται το πράσινο

Στο πεζοδρόμιο στην οδό Λαχανά που κατασκευάστηκε πρόσφατα από την οδό Πυράσου μέχρι την Αλμυρού υπήρχαν 10 θέσεις για δέντρα. Με το καινούργιο πεζοδρόμιο οι θέσεις εξαφανίστηκαν. Γιατί τέτοια μείωση στο πράσινο; Μας φτάνουν δηλαδή τα δέντρα που έχουμε;

Α.Φ.

Πατέντα

Με σάκους με άμμο κάλυψαν τα σκαλιά της εισόδου της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου για να προλάβουν από το Δήμο το ενδεχόμενο πλημμύρας. Αυτές είναι πατέντες!

Α.Φ.

Για συγχαρητήρια…

Μεταμορφώσεως με Ανθίμου Γαζή κάποιος ασυνείδητος εδώ και δύο εβδομάδες είχε αφήσει τις μπαλκονόπορτες στο δρόμο και αυτό γιατί προφανώς και ο κύριος είχε βάλει καινούργιες, ωστόσο τις παλιές τις παράτησε στον δρόμο. Αποτέλεσμα με την προχθεσινή κακοκαιρία να γεμίσει ο δρόμος ξύλα και τζάμια…

Α.Φ.

Τζάμπα το μπάλωμα

Προχθές το πρωί συνεργεία του Δήμου Βόλου μπάλωσαν μία λακκούβα επί της οδού Γαλλίας μεταξύ Αγίου Νικολάου και Γκλαβάνη. Μάταια κάτοικοι της συνοικίας έλεγαν στους εργαζομένους πως με τη βροχή τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Οι εργαζόμενοι συνέχισαν το μπάλωμα και χθες η λακκούβα αντί να καλυφθεί είναι μετατραπεί σε απέραντη λίμνη… Η επιχείρηση μπάλωμα μάλλον δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου