ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επειδή τηρούμε τους νόμους

επειδή-τηρούμε-τους-νόμους-382416

Επειδή τηρούμε τους νόμους

Στη μία εικόνα βλέπουμε ένα παρατημένο τροχόσπιτο στην οδό Αθηνών, ενώ στη δεύτερη ένα ακαθάριστο οικόπεδο στη διασταύρωση των οδών Ερμού με Μεταμορφώσεως. Σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Βόλου σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 600 ευρώ. Θα τα επιβάλλει αλήθεια ή θα μείνουν για άλλη μια φορά στα χαρτιά και στα λόγια;

Α.Φ.

Παιχνίδια

Ευκαιρία για παιχνίδια με τα χιόνια βρήκαν τα πιτσιρίκια χθες και σήμερα και γέμισαν το ΕΑΚ που είχε γίνει κατάλευκο. Βέβαια οι «μάχιμοι» ακόμα και με το χιόνι και τις πολικές αυτές θερμοκρασίες δεν σταμάτησαν να κάνουν την γυμναστικούλα τους στο στάδιο!

Α.Φ.

Τσουλήθρες!

Ακούσαμε πως έριξαν αλάτι στους δρόμους της πόλης, όμως στα πεζοδρόμια που γλιστρούσαν λες και ήταν τσουλήθρες έριξαν κάτι τα αρμόδια συνεργεία;

Δ.Π

Προσοχή στο πεζοδρόμιο

Το πεζοδρόμιο απέναντι από το Νοσοκομείο είναι γεμάτο λακκούβες, ξηλωμένες πλάκες και δέντρα που οι ρίζες τους έχουν σπάσει τα ελάχιστα εκατοστά του πεζοδρομίου. Όσοι περπατούν στην περιοχή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί τα συνεργεία μάλλον είναι δύσκολο να επιδιορθώσουν τις ζημιές.

Δ.Π

Συνεχείς μειώσεις

Το κεφάλι τους κρατούν οι περισσότεροι συνταξιούχοι, ακόμη και οι υψηλοσυνταξιούχοι, καθώς συνεχώς βλέπουν τη σύνταξή τους να μειώνεται χωρίς όμως να ξέρουν το λόγο. «Εμείς δεν πληρώναμε εισφορές τόσα χρόνια»; λένε χαρακτηριστικά οι συνταξιούχοι ζητώντας από τους βουλευτές να ζήσουν με τα λεφτά που παίρνουν οι ίδιοι.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου