ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εκπτώσεις μεν,χωρίς καταναλωτές δε

εκπτώσεις-μενχωρίς-καταναλωτές-δε-393969
Τα πράγματα στην πόλη μας δεν μπορούν να γίνουν πιο θλιβερά απ’ ότι σήμερα. Ενώ στην αγορά τα καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και μάλιστα αρκετά γενναίες, ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται, αφού δεν έχει πλέον ούτε για τα βασικά. Πόσο χαμηλά θα φτάσουμε ακόμη; Πώς θα επιβιώσουν τόσα καταστήματα και οι εργαζόμενοι σ’ αυτά;
Δ.Π
Εστία μόλυνσης
Μια βόλτα μόνο και θα σας πείσει τι συμβαίνει στην τουαλέτα που υπάρχει έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Από τη μυρωδιά και τις ακαθαρσίες δεν μπορείς να περάσεις από έξω! Αλήθεια, οι γείτονες δεν παραπονιούνται; Και άντε τώρα που είναι χειμώνας δεν μυρίζει πολύ, το καλοκαίρι φαντάζεστε τι θα γίνεται; Δεν τα βλέπει ο Δήμος αυτά; Ή είναι τόσο απασχολημένοι να στέλνουν τα μπιλιετάκια στους δημότες με τις κλήσεις και δεν έχουν χρόνο για τίποτα άλλο; Έλεος πια!!!
Α.Φ.
Οχυρωματικά έργα
Αυτοί οι ποδηλατόδρομοι εκτός από επικίνδυνοι, δυσλειτουργικοί και χώροι πάρκινγκ πραγματικά δεν έχουν καμία άλλη χρησιμότητα. Εκτός και αν ο Δήμος για κάποιο λόγο που δεν μας εξήγησε τα έκανε σαν οχυρωματικά έργα… Διότι διαφορετικά ακόμα και μετά από τόσο καιρό αδυνατούμε να καταλάβουμε τη λογική κάτω από την οποία κατασκευάστηκαν έτσι!
Α.Φ.
Ζητάνε, αλλά δεν δίνουν!
Η Δημοτική Αρχή ζητάει να πληρώσουν οι δημότες τα πρόστιμα από τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, όμως εδώ και χρόνια ένα έργο για την αύξηση των θέσεων στάθμευσης δεν έκανε. Υπάρχει λογική σε μια τέτοια κίνηση;
Δ.Π
Φώτα
Τι θα γίνει επιτέλους με το θέμα του φωτισμού σε κεντρικές αλλά και πιο απομακρυσμένες συνοικίες του Βόλου; Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να τοποθετηθούν λάμπες ή να βρεθεί το πρόβλημα που ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος και να επισκευαστεί; Επιτέλους ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι.
Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου