ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Με φειδώ το νερό!

με-φειδώ-το-νερό-412534

Πολλές νοικοκυρές στην προσπάθειά τους να κρατήσουν καθαρές τις γειτονιές τους και τα πεζοδρόμια γίνονται πολλές φορές υπερβολικές. Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν αφειδώς το νερό στους δρόμους και τα πεζοδρόμια και μάλιστα από διαμερίσματα πολυκατοικιών! Λίγη προσοχή και σύνεση επιβάλλεται στις μέρες μας.

Δ.Π

Γεμίζουν το απόγευμα

Τα περισσότερα προαύλια των σχολείων του Βόλου γεμίζουν τα απογεύματα από παιδιά που δεν έχουν πού αλλού να πάνε για να παίξουν και να αθληθούν. Μήπως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να εξετάσουν τη δημιουργία κατάλληλων χώρων για να παίζουν τα παιδιά;

Δ.Π

Κομφούζιο

Ενα κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί σε καθημερινή βάση στην οδό Λεωφόρο Ειρήνης στη Ν. Ιωνία με αυτοκίνητα και φορτηγάκια να είναι διπλοπαρκαρισμένα και να εμποδίζουν την κίνηση. Οι οδηγοί που περιμένουν στις ουρές περνούν το δικό τους μαρτύριο και η κατάσταση αυτή με κάποιο τρόπο πρέπει να σταματήσει.

Δ.Π

Μεγάλη προσοχή… …

Πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί στη Γορίτσα καθώς πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει για περπάτημα στο λόφο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να σημειωθεί ατύχημα. Αναγνώστης χθες κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως οδηγός Ι.Χ. κόντεψε να πέσει πάνω του την ώρα που ο ίδιος περπατούσε.

Α.Φ.

Μεγάλες διαφορές

Καταναλωτές μάς ενημερώνουν πως διαπιστώνουν σημαντικές διαφορές σε τιμές προϊόντων ανάμεσα σε σούπερ μάρκετ και γειτονικά μαγαζάκια. Και μη βιαστείτε να κατηγορήσετε τα δεύτερα. Αντίθετα αφορά στις μεγάλες αλυσίδες. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το χυμό ντομάτας στο σούπερ μάρκετ τον πλήρωσε 1.82 ευρώ και στο μαγαζάκι 1.60 ευρώ.

Α.Φ.

Παγίδες

Σε μεγάλες παγίδες για ατυχήματα εξελίσσονται οι μικρές ράμπες που κάνουν ιδιοκτήτες στα πεζοδρόμια είτε για να υπάρχει πρόσβαση σε καροτσάκι είτε για να περνάει αμάξι ή μηχανάκι. Πολλοί δεν τις βλέπουν και περδικλώνονται χτυπώντας ή στραμπουλώντας τα πόδια τους. Α.Φ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου