ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αδιάβατο

αδιάβατο-798797

Αδιάβατο

Αδιάβατο το πεζοδρόμιο στη Ροζού με Δημάρχου Γεωργιάδου από τα άγρια χόρτα. Σιγά – σιγά δημιουργείται και εστία σκουπιδιών.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία επιτήδειος πέταξε μέχρι και τάσι αυτοκινήτου αδιαφορώντας για τους κινδύνους που προκαλεί.

Ορατότητα

Οδηγοί επισημαίνουν ότι στη διαχωριστική νησίδα της 2ας Νοεμβρίου τα φυτά θα πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλότερο ύψος, καθώς δεν υπάρχει ορατότητα για την κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα στα κενά όπου επιτρέπεται η διέλευση προς κάθετες οδούς.

Χορτοκοπή της… «πυρκαγιάς»

Αυτή, τέλος πάντων, η εργολαβία της χορτοκοπής στην περιοχή του Άνω Βόλου, αποδεικνύεται μια σκέτη τσαπατσοδουλειά, μάλλον και ακριβοπληρωμένη από τον Δήμο Βόλου. Αδιάψευστη μαρτυρία αποτελεί η περίπτωση του ανωβολιώτη οικισμού Προφήτη Ηλία -μεγάλη η χάρη του σε λίγες μέρες.

Στην αρχή έγινε αποψίλωση – ο Θεός να την κάνει χορτοκοπή – σε ένα περιορισμένο τμήμα. Μια παλιά παιδική χαρά παρέμεινε όπως πριν, ως τόπος φιδιών. Με χίλιες δυο εκκλήσεις από την ευγενική, όντως, πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, ο εργολάβος επανήλθε και έκοψε (τσαπατσούλικα και δω}, τα χόρτα, μην ολοκληρώνοντας την χορτοκοπή στο προαύλιο και στον περιβάλλοντα χώρο του φερώνυμου ναού, εδώ και είκοσι μέρες. Δηλαδή συντελείται μια χορτοκοπή της «πυρκαγιάς».

Φαίνεται πως ο ασυνεπής εργολάβος από κάπου αντλεί το θράσος να μην ανταποκρίνεται ολότελα στις ακριβοπληρωμένες υποχρεώσεις του. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δ.Μπ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου