ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αδέσποτα

αδέσποτα-434005

Αδέσποτα

Διαμαρτυρίες πολιτών, ότι εδώ και μέρες στην παραλία της πόλης, στο ύψος της Ογλ περιφέρονται δύο αδέσποτα σκυλιά που επιτίθενται σε πεζούς και ποδηλάτες. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την απομάκρυνση των ζώων, καθώς υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για μικρά παιδιά.

Σε άθλια κατάσταση

Στον κάτω κλάδο του Πηλίου, επισκέπτες της περιοχής διαμαρτύρονται ότι οι στάσεις των υπεραστικών λεωφορείων είναι σε άθλια κατάσταση. Σπασμένα παγκάκια, σκουπίδια, αράχνες, ούτε ένα στέγαστρο για να προστατευτεί κανείς σε περίπτωση βροχής. Το σκηνικό συμπληρώνει η έλλειψη πινακίδων που να ενημερώνει ότι πρόκειται για στάση υπεραστικού λεωφορείου, καθώς και μιας πινακίδας που να ενημερώνει για τους προορισμούς και τις ώρες των δρομολογίων.

Νησίδες

Στις διαχωριστικές νησίδες στη 2ας Νοεμβρίου, το πράσινο είναι μεν απαραίτητο, αλλά κόβει την ορατότητα στα σημεία όπου επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων από το ένα ρεύμα κάθετα στο άλλο, για να βγει στον δρόμο με τον οποίο διασταυρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας. Και η έλλειψη ορατότητας εγκυμονεί κίνδυνο ατυχημάτων, ιδίως εξαιτίας και των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου