ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στάθμευση

στάθμευση-786087

Χάος με τη στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης ακόμη και σε ώρες που δεν είναι αιχμής. Κάτοικοι και επισκέπτες του κέντρου δεν έχουν κυριολεκτικά που να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους. Ολοι οι επιτρεπόμενοι χώροι είναι πιασμένοι. Σίγουρα θα πρέπει να γίνει κάποιο έργο για τη λύση του προβλήματος. Η έλλειψη χώρων για στάθμευση είναι μεγάλο μειονέκτημα για την πόλη.

Ρύπανση

Γέμισε από έντυπα «Ενοικιάζεται» η πόλη. Ακόμη και έξω από τα Δικαστήρια η κατάσταση που επικρατεί είναι απερίγραπτη. Στα κάγκελα του προαυλίου των Δικαστηρίων, στους τοίχους υπάρχουν παντού ανακοινώσεις. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ενοικίαση δωματίων, καθώς ξεκινά η νέα εκπαιδευτική χρονιά και στην πόλη πρόκειται να διαμείνουν εκατοντάδες νέες φοιτητές, όμως πλέον η ανάρτηση των αγγελιών είναι ανεξέλεγκτη και ρυπαίνει την πόλη.

Βλάβες

Ολα τα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ στην πλατεία Ελευθερίας είναι χαλασμένα. Κανένας από τους τέσσερις σταθμούς καρτοτηλεφώνου πέριξ της πλατείας δε λειτουργεί. Είτε επειδή έχουν βλάβες, είτε επειδή έχουν γίνει σκόπιμες καταστροφές στις υποδοχές καρτών τα τηλέφωνα βγάζουν ενδείξεις ότι δεν μπορούν να δεχτούν τις κάρτες. Οι ζημιές πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν. Αν έχει κανείς μία επείγουσα ανάγκη και δεν έχει κινητό δεν μπορεί να τηλεφωνήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου