ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ενόψει χειμώνα

ενόψει-χειμώνα-789157

Εχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι χώματα έχουν φράξει τη σχάρα απορροής υδάτων, που υπάρχει σε παρτέρια, στον περίβολο του Αγίου Νικολάου. Η επισήμανση καταγράφεται προς αποφυγή τυχόν πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον και ενόψει του χειμώνα που συνοδεύεται αρκετές φορές από έντονες βροχοπτώσεις.

Αγανάκτηση

Την αγανάκτησή τους διατυπώνουν αναγνώστες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ λόγω της κατάληψης πεζοδρομίων από οχήματα. Οπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, είναι πολύ δυσάρεστο το φαινόμενο, κυρίως όταν ταλαιπωρούνται ηλικιωμένοι, άτομα με κινητικά προβλήματα και μητέρες οι οποίες έχουν μωρά στο καρότσι και γι’ αυτό το λόγο ζητούν από τους συμπαθείς οδηγούς, να λαμβάνουν τα παραπάνω υπόψη, όταν αναζητούν θέση για να παρκάρουν το όχημά τους.

Προσφορά

Αγνωστο χέρι τοποθέτησε αθλητικά παπούτσια δίπλα από κεντρικό κάδο απορριμμάτων, προκειμένου να καλυφθούν με διακριτικότητα οι ανάγκες απόρων που τα έχουν ανάγκη. Ανάλογες δράσεις προσφοράς σημειώνονται σε διάφορα σημεία της πόλης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κοινωνική προσφορά εντείνεται σε δύσκολες εποχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου