ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επισκευή συντήρηση

επισκευή-συντήρηση-791303

Το πορτοκαλί αναβοσβήνει μονίμως στο φωτεινό σηματοδότη στην οδό Αθανασάκη στη διασταύρωση με την Πολυμέρη. Ο φωτεινός σηματοδότης δε λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό, αν και η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας και κίνηση οχημάτων (Πολυμέρη) με υψηλές ταχύτητες κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Σίγουρα οι αρμόδιοι πρέπει να εξετάσουν το θέμα. Στο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. Η στροφή στην Πολυμέρη μετά την κάθοδο δεν είναι εύκολη τόσο για τους οδηγούς των Ι.Χ . όσο και για τους οδηγούς των δικύκλων.

Καθυστέρηση

Την έκπληξή του εξέφρασε αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο οποίος επεσήμανε ότι χθες έφτασε στο σπίτι του φάκελος με τη σφραγίδα κεντρικού ταχυδρομείου Αθήνας και ημερομηνία 18 Αυγούστου, με αποτέλεσμα παραλίγο να χάσει σημαντική προθεσμία. Ο ίδιος συμπολίτης διερωτάται προς τι η τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

Χαλασμένο

Χαλασμένο είναι το φανάρι διάβασης πεζών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περραιβού με Πολυμέρη. Το σημείο είναι κομβικό, πολυσύχναστο και είναι επιβεβλημένη η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, προκειμένου να διευκολύνεται η διάβαση των πεζών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου