ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αδιαφορία

αδιαφορία-792814

Ακόμη ένα στιγμιότυπο που μαρτυρά την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν ορισμένοι το περιβάλλον. Σπασμένη πλαστική καρέκλα, η οποία ολοκλήρωσε προφανώς τον προορισμό της, τοποθετήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, έξω από κάδο ανακύκλωσης, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η εικόνα μιλάει από μόνη της και κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Χωρίς φωτισμό

Είκοσι πέντε κολόνες χωρίς φωτισμό εντόπισε αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κατά μήκος του περιφερειακού, στο τμήμα που εκτείνεται από τη διασταύρωση της Αλλης Μεριάς έως τη στροφή προς Νέα Δημητριάδα. Ο ίδιος αναγνώστης επισημαίνει παράλληλα ότι στη διασταύρωση του περιφερειακού προς Αλλη Μεριά και ειδικότερα στο ύψος της γέφυρας τάφρου, δημιουργήθηκαν υποδοχές για τέσσερις κολώνες φωτισμού, οι τρεις εκ των οποίων είναι άρτιες και η τέταρτη, μισή, χωρίς υποδοχή για λαμπτήρα φωτισμού.

Προσοχή

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους διερχόμενους από το πεζοδρόμιο που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Σπ. Σπυρίδη, λόγω των «σκοπέλων» που εντοπίζονται σε διάφορα σημεία του πεζοδρομίου και καθιστούν αναγκαία την παρέμβαση των αρμοδίων, προκειμένου να αποκατασταθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου