ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σκουπίδια

σκουπίδια-793482

Κάθε λογής σκουπίδια πετούν άγνωστοι στα παρτέρια που βρίσκονται περιμετρικά του Αγίου Νικολάου, σε καθημερινή βάση. Το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές και υπογραμμίζει ταυτόχρονα ότι πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον, πολύ δε περισσότερο τον προαύλιο χώρο ενός ναού.

Περιβάλλον

Πολύ άσχημη εικόνα παρουσιάζει η ζαρντινιέρα που αποπνέει εικόνα εγκατάλειψης αντί να κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο. Το έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι η διασφάλιση της άρτιας εικόνας του περιβάλλοντος, είναι υπόθεση που μας αφορά όλους και γι’ αυτό το λόγο, εξάλλου, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη ευαισθησία κάθε τι που μας περιβάλλει.

Προβλήματα

Δεκάδες προβλήματα εντοπίζονται στο τμήμα της Σπυρίδη που τέμνεται με τον πεζόδρομο της Ερμού. Η φθορά που έχει υποστεί το οδόστρωμα από το βάρος των διερχόμενων οχημάτων είναι ευδιάκριτη και απαιτείται παρέμβαση για τον εξωραϊσμό της εικόνας που παρουσιάζει το συγκεκριμένο τμήμα, για τη διευκόλυνση των διερχόμενων πεζών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου