ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Μπουκάλια

μπουκάλια-816719

Μπουκάλια

Προσφιλής η συνήθεια να τοποθετούνται και εκτός του κάδου ανακύκλωσης διάφορα είδη. Σακούλα γεμάτη με μπουκάλια αλλά και γυάλινα μπουκάλια τοποθετημένα καταγής, δίπλα από τον κάδο ανακύκλωσης, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Παλαμά, εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Η τοποθέτηση γυάλινων μπουκαλιών έξω από κάδους εγκυμονεί κινδύνους και καλό είναι να λαμβάνεται υπόψη και η συγκεκριμένη παράμετρος.

Αγριόχορτα

Μίνι ζούγκλα θυμίζουν τα αγριόχορτα που έχουν καλύψει το πεζοδρόμιο στον οδό Αχιλλέως, πολύ κοντά στη Ρήγα Φεραίου. Οι κίνδυνοι είναι προφανείς ειδικά στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η πυκνή βλάστηση έχει καταστεί ταυτόχρονα χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων.

Επικίνδυνα

Προβληματικά πεζοδρόμια υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους. Σε διάφορα σημεία της οδού Μεταμορφώσεως, για παράδειγμα, στο ύψος της οδού Παλαμά, έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνα περάσματα καθώς οι ρίζες των δένδρων ασφυκτιούν κάτω από τις πλάκες. Η δημιουργία παρτεριών περιμετρικά των δέντρων, είναι η κατάλληλη λύση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου