ΕΛΛΑΔΑ

Tι είπε ο Καλαφάτης για τον Βορίδη

tι-είπε-ο-καλαφάτης-για-τον-βορίδη-723271

Την πεποίθηση ότι η δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ θα τα πάει ακόμα καλύτερα και θα παραμείνει, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε ύστερα από την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Καλαφάτης τόνισε πως «το διακύβευμα για τη σωτηρία της χώρας είναι τόσο μεγάλο, ώστε αυτό που έχει νόημα είναι να οικοδομήσουμε τοαύριο και όχι να αποδομήσουμε το χθες».

«Ο καθένας έχει κρίνει και αξιολογήσει όλες τις ηγεσίες… τα ξεπερνάμε αυτά με άλμα στο αύριο. Δεν θα μας διαιρέσουν τα μικρά, θα μας ενώσουν τα μεγάλα. Η μάχη είναι ανάμεσα στο αύριο και το χθες. Ανάμεσα στις ρηξικέλευθες προτάσεις και τις βαθιά συντηρητικές» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ.

Σε ερώτηση αν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει τη δημαρχία Θεσσαλονίκης απάντησε: «Είμαι αφοσιωμένος και εστιασμένος στην προσπάθεια να πετύχει η αποστολή μου στο υπουργείο Περιβάλλοντος».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το έργο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, απάντησε πως οι πολίτες μπορούν να αξιολογήσουν τις προτεραιότητες του κ. Μπουτάρη και την προσφορά του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου