ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 33χρονος από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Ευβοίας για απόπειρα κλοπής σε οικία και ναρκωτικά

συνελήφθη-33χρονος-από-την-ομάδα-δι-ασ-ε-96475

Συνελήφθη, στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε οικία, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και κατοχή ηρωίνης.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο δράστης έγινε αντιληπτός από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, να προσπαθεί να εισέλθει σε οικία, ιδιοκτησίας 64χρονης ημεδαπής στη Χαλκίδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής και τράπηκε σε φυγή .

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ μετά από έρευνα βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,4) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος, την είχε αφαιρέσει ο ίδιος την 15-11-2012 από την περιοχή των Αχαρνών Αττικής και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον 55χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε φυλακισθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα (κλοπές, ναρκωτικά) και είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου