ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή στους… διαχειριστές-μαϊμού!

προσοχή-στους-διαχειριστές-μαϊμού-106105

Θύματα ασυνείδητων έχουν πέσει πολίτες στην Ξάνθη, ενοικιαστές ακινήτων.

Όπως προκύπτει από την έρευνα του ThrakiToday.com ήδη έχουν σημειωθεί μια σειρά από περιστατικά όπου επιτήδειοι εισέρχονται σε οικοδομές της πόλης, αφαιρούν τους συγκεντρωτικούς πίνακες με τις οφειλές του κάθε ένοικου που είναι συνήθως αναρτημένες στις εισόδους των πολυκατοικιών και αφού εντοπίσουν τα… υποψήφια θύματα, με κριτήριο συνήθως το μέγεθος της οφειλής, χτυπούν τις πόρτες των διαμερισμάτων ζητώντας την αποπληρωμή των κοινοχρήστων.

Ήδη έχει καταγραφεί ένα περιστατικό όπου ο ένας εκ των δραστών κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό, παριστάνοντας τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρίας, αρνούμενος ωστόσο να δώσει απόδειξη.

Το θύμα ήρθε σε επαφή με τη διαχειριστική εταιρία που έχει αναλάβει την είσπραξη των κοινοχρήστων, προσπαθώντας να ταυτοποίησει τα χαρακτηριστικά του δράστη με τους εργαζόμενους της εταιρίας, αναφέροντας παράλληλα το περιστατικό.

Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε σε άλλη περιοχή της Ξάνθης, όπου με τον ίδιο τρόπο επιτήδειος προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό.

Πηγή: thrakitoday

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου