ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμοφόρος του Λιμενικού παρέλαβε δέμα με σφαίρες!

βαθμοφόρος-του-λιμενικού-παρέλαβε-δέ-155791
Ένας νεαρός υπαξιωματικός του Λιμενικού που υπηρετεί στην Πάτμο, ήταν ο παραλήπτης ενός δέματος το οποίο αναστάτωσε το βράδυ της Τρίτης τον αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, όταν το προσωπικό που έκανε έλεγχο στις ασυνόδευτες αποσκευές διαπίστωσε ότι περιείχε… σφαίρες!
Μέσα στο δέμα υπήρχαν 50 πλήρη φυσίγγια των 9mm τα οποία κατασχέθηκαν. Το όνομα του 27χρονου βαθμοφόρου ήταν γραμμένο πάνω στο πακέτο ως παραλήπτης και αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πάτμου οι οποίοι τον συνέλαβαν στο σπίτι του για παράβαση του νόμου περί όπλων! Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης και την άσκηση δίωξης σε βάρος του νεαρού λιμενοφύλακα, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.
Αρματωμένος σαν… αστακός με δύο πτυσσόμενους σουγιάδες, δυο μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλομπ και ένα φυσίγγιο πιστολιού στο αυτοκίνητό του, συνελήφθη στη Λάρισα ένας 22χρονος Έλληνας που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράνομη οπλοκατοχή.
Για τον ίδιο λόγο οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης ένας 19χρονος Έλληνας που συνελήφθη να έχει στο αυτοκίνητό του δύο μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ.

Ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ μήκους 45 εκατοστών είχε στο αυτοκίνητό του και ένας 45χρονος που συνελήφθη στο Τσιλιβί Ζακύνθου, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ένας 51χρονος που είχε μαζί του έναν σουγιά μήκους 17 εκατοστών! Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου