ΕΛΛΑΔΑ

Ολες οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της παπαδιάς!

ολες-οι-αποκαλύψεις-για-την-ερωτική-ζω-193840

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις όχι μόνο για το σχέδιο δολοφονίας του ιερέα αλλά και γενικότερα για τη ζωή της παπαδιάς, η οποία όπως φαίνεται ήταν πολύ άτακτη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί σχολίασαν χθες τα κόκκινα εσώρουχα που φορούσε κάτω από τα μαύρα της ρούχα την ώρα που οδηγούνταν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η παπαδιά δεν αποχωριζόταν ποτέ τα σέξι εσώρουχα στο χρώμα του πάθους. Μάλιστα χθες οι αστυνομικοί μόλις είδαν την παπαδιά να φτάνει έτσι μπροστά τους σχολίασαν μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Παπαδιά με κόκκινα εσώρουχα πρώτη φορά βλέπουμε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν ήταν και ο μοναδικός της εραστής αφού διατηρούσε παλιότερα δεσμό και με άλλο άτομο από την περιοχή των Κρουνών. Μαλιστά μέσω του προηγούμενη εραστή γνώρισε τον καινούριο και όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος του δράστη, η παπαδιά προσπαθούσε να πείσει και τον παλιό της έρωτα να σκοτώσει τον παπά.

Και οι πικάντικες λεπτομέρειες συνεχίζονται: Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι με τον δράστη διατηρούσε δεσμό επειδή «είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις» και επειδή ήθελε ερωτική επαφή τουλάχιστον τρεις φορές την μέρα έδινε στους εραστές της Viagra για να αντεπεξέλθουν!!!

Την είχε στήσει και στον εραστή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς, η παπαδιά αμέσως μετα την ομολογία της βοήθησε τους αστυνομικούς να συλλάβουν και τον εραστή της! Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του ζητήσει να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν απο την Ηλεία. Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41χρονος χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό (αν και γνώριζε ότι η παπαδιά ήταν στην αστυνομία για κατάθεση) έφυγε απο το σημείο που βρισκόταν και σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί βέβαια τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Στον άντρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στη σύζυγο του θύματος Θεοδώρα Αυγεροπούλου ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στις φυλακές, ενώ βρέθηκε και το όπλο του φονικού κοντά στο σπίτι του δράστη.

video:

http://www.youtube.com/watch?v=8HBRL4f6eoI&feature=player_embedded

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου