ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Μην βρίζετε τους ήρωες – Δεν θέλετε να μας βρείτε μπροστά σας

χρυσή-αυγή-μην-βρίζετε-τους-ήρωες-δε-194809

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με το θεατρικό έργο «Αθανάσιος Διάκος: η επιστροφή» και παρουσιάζει τον ήρωα της Επανάστασης του ’21 ως ρατσιστή, κερατά και σουβλατζή και προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο Πειραιώς.

Στη Λαμία πάντως το έργο έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις με τη Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί και με ανακοίνωση της να προειδοποιεί πως όποιοι υβρίζουν και γελοιοποιούν τους Εθνικούς ήρωες, θα βρουν μπροστά τους τα μέλη της. «Δεν δεχόμαστε να υβρίζουν και να γελοιοποιούν τους Εθνικούς μας ήρωες γιατί θα μας βρείτε απέναντι σας και πιστέψτε μας δεν θέλετε….!!!»

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στη Λαμία
«Δηλαδή πόσο ακόμα θα μαυρίζουμε την ιστορία μας για να > όλοι οι ανθέλληνες της αριστεράς;;;Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η ανωμαλία που έχουν κάποιοι άνθρωποι στο μυαλό τους να την ονομάζουν τέχνη(όπως ήθελαν να το περάσουν κάποια Μ.Μ.Ε.)την στιγμή βέβαια που μιλάμε για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ μας ήρωες. Κάποια > που ακούει στο όνομα Λένα Κιτσοπούλου ανέβασε ένα πορνογράφημα και υβρίζει τον Εθνομάρτυρα μας Αθανάσιο Δίακο(θα σηκωθεί και θα μας κυνηγάει όλους μας με το γιαταγάνι)και βέβαια αυτή την αθλιότητα την πληρώνει ο ελληνικός λαός…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…. Εμείς ως Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σας προειδοποιούμε ότι αυτή η > ταινία δεν θα αφήσουμε να παιχτεί στην πόλη μας την Λαμία, ΕΜΕΙΣ δεν δεχόμαστε να υβρίζουν και να γελοιοποιούν τους Εθνικούς μας ήρωες γιατί θα μας βρείτε απέναντι σας και πιστέψτε μας δεν θέλετε….!!!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου