ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστες πυροβόλησαν επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

τουρίστες-πυροβόλησαν-επιχειρηματία-220036

Ένας καυγάς έξω από το εστιατόριο- μπαρ που διατηρεί στο Αργάσι της Ζακύνθου ένας 33χρονος Έλληνας επιχειρηματίας, ήταν αρκετός για να δεχτεί τέσσερις πυροβολισμούς, ευτυχώς από… αεροβόλο όπλο! Οι Ελληνοαυστραλοί δράστες μαχαίρωσαν και έναν 23χρονο που πήγε να τον βοηθήσει!

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν οι τρεις ομογενείς διαπληκτίστηκαν με τους δυο Έλληνες. Ξαφνικά, ένας 24χρονος έβγαλε αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 33χρονο στο πρόσωπο, ενώ ένας συνομήλικός του τον χτυπούσε με πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο στο χέρι! Την ίδια στιγμή, ένας 22χρονος κάρφωνε ένα πτυσσόμενο στιλέτο στον ώμο του 23χρονου Έλληνα υπαλλήλου του μαγαζιού!

Η περιοχή γέμισε αμέσως αστυνομικούς που κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις ενόπλους πριν εξαφανιστούν και στην κατοχή τους βρέθηκαν το αεροβόλο όπλο και το στιλέτο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς ο 23χρονος ήταν ελαφρά τραυματισμένος στον ώμο και ο 33χρονος έφερε μικροτραύματα από τα πλαστικά σφαιρίδια του αεροβόλου. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου