ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επαφές του Μιραλάς και οι… εναλλακτικές του Ολυμπιακού

οι-επαφές-του-μιραλάς-και-οι-εναλλακτ-238676

Την αποκάλυψη ότι ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται σε συζητήσεις με ξένο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού, Κριστόφ Ενροτό.

Συγκεκριμένα, η βελγική ιστοσελίδα «rtbf» που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Sudpresse», αναφέρει ότι ο μάνατζερ του Μιραλάς επιβεβαίωσε όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και τις επαφές με συγκεκριμένη ομάδα: «Δεν πρόκειται να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Μόλις απέκτησαν τον Σακίρι απ’ τη Βασιλεία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μιραλάς. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο οικονομικό. Ήδη μιλάμε με μία ομάδα! Δεν θα πω περισσότερα».

Το δημοσίευμα έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Λιμάνι, αφού ο εκπρόσωπος του Βέλγου, ο οποίος δεν διαθέτει και τις καλύτερες σχέσεις με τους Πειραιώτες υποστηρίζει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Αξίζει να αναφερθεί, βέβαια, ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Μιραλάς ολοκληρώνοντας τις διακοπές του στην Ελούντα είχε τηλεφωνήσει στην ΠΑΕ εκφράζοντας τα παράπονά του για τα συνεχή μεταγραφικά δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του.

Την ίδια ώρα λοιπόν, ο ίδιος ο μάνατζερ του έρχεται να συνεχίσει τα σενάρια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τις δηλώσεις του αναπαρήγαγε μεγάλο μέρος του διεθνούς τύπου και κυρίως ΜΜΕ της Γαλλία, του Βελγίου και της Ιταλίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν όσα υποστηρίζει ο Ενροτό αποδειχτούν αληθινά, η ομάδα που θα θέλει να εντάξει τον Μιραλάς στο δυναμικό της, θα πρέπει να καταβάλλει τη ρήτρα στον Ολυμπιακό, δηλαδή το ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, σε μια περίπτωση που ο Ολυμπιακός χρειαστεί να αναζητήσει αντικαταστάτη του Μιραλάς, ήδη υπάρχει έτοιμο σκάουτινγκ από προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Μερικά από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Πορτογάλο εξτρέμ της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόσα (12 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι) και του 24χρονου Μαροκινού με ολλανδικό διαβατήριο της Χίρενφεϊν, Ουσάμπα Ασαϊντί (10 γκολ και 7 ασίστ πέρσι σε 27 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου