ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Νικολόπουλου με του εργαζόμενους στην Χαλυβουργία Ελλάδος

συνάντηση-νικολόπουλου-με-του-εργαζό-247943

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας κ. Νίκου Νικολόπουλου με τους απεργούς εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

«Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα διεφάνη μια αχτίδα αισιοδοξίας και ότι η Χαλυβουργία μπορεί να επαναλειτουργήσει πολύ σύντομα», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος μετά από τη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και νομικοί εκπρόσωποι της διοίκησης του εργοστασίου.

«Ευχή μου και ελπίδα μου, να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του εργοστασίου και η επόμενη συνάντησή μας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και της επιχείρησης, να είναι εκεί, στον χώρο παραγωγής. Γιατί κάθε χώρος εργασίας είναι χώρος ελπίδας», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εργασίας, υπογραμμίζοντας πως το δικαίωμα στην εργασία είναι εξίσου σεβαστό με το δικαίωμα στην εργασιακή διεκδίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία Ελλάδος απεργούν από τον περασμένο Οκτώβριο, αρνούμενοι την υπογραφή επιχειρηματικής σύμβασης και ενώ η επιχείρηση έχει προχωρήσει έκτοτε σε απολύσεις 93 ατόμων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου