ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκνευρισμένος ο Αλαφούζος με τις φήμες για Λέτο

εκνευρισμένος-ο-αλαφούζος-με-τις-φήμε-249347

Ιδίαίτερα εκνευρισμένις παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αλαφούζους με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για νέα επέμβαση στον Σεμπάστιαν Λέτο και μεγαλύτερη αποχή του από τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Σκάι, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο «twitter» χαρακτήρισε κακόβουλα ψέματα όσα αναφέρονται στην εφημερίδα «Real» για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό των «πράσινων», τονίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για προπαγάνδα από εχθρικά Μέσα, ενώ εξαπολύει επίθεση στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως βασικός λόγος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ είναι η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο twitter:

«Καλημέρα σας κ. Αλαφούζο… Με τον Λέτο τι γίνεται στην πραγματικότητα; Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μείνει 17 μήνες έξω;«Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω… Ας περιμένουμε λίγο… δεν πιστεύω ότι η πηγή της είδησης είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη!».Σας ευχαριστώ πολύ… Νομίζω ότι δεν είναι σωστό ούτε για την ψυχολογία του Σέμπα αλλά ούτε γενικά να λέγονται τέτοια ψέματα!!«Ναι! Και ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΟ μας! Μάλλον μάθανε πως… και πλάκωσαν και οι… Αυτά όμως αλλάζουν!!».«Σας ενημερώνω τα δημοσιοποιούμενα από Real για τον Λέτο είναι κακόβουλα ψέματα. Η αντιπαναθηναϊκή προπαγάνδα του Χατζηνικολάου καλά κρατά!».Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το αλλάξετε… Καλή αρχή για αύριο!! Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να φτάσουμε τον ΠΑΟ μας εκεί που αξίζει«Τα περί Λέτο είναι προπαγάνδα από εχθρικά κέντρα. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε 708 μήνες. Μην πιστεύετε εχθρικά Μέσα!»Γιατρός λέει στο Φως για 17 μήνες off. Κρίμα το παιδί. Σαν Ολυμπιακός θέλω να του πω περαστικά του και γρήγορα στα γήπεδα.«Οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του Real! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ. Χατζινικολάου! Τουλάχιστον με την υγεία…».Καλημέρα κ. Αλαφούζο!! Θα ήθελα να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στο θέμα του προέδρου της ΠΑΕ, είναι επίσης σημαντικό για όλους!!«Ένας από τους βασικότερους λόγους που επέτρεψαν να συμμετάσχω στο εγχείρημα διάσωσης είναι η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα!».Μακάρι να πάμε όλοι μαζί τον ΠΑΟ εκεί που του αξίζει: Στην κορυφή! Να κάνουμε τους γαύρους να σπαρταράνε.«Το μοντέλο που οργανώνουμε έχει μεγάλες πιθανότητες να εκτοξεύσει τον ΠΑΟ μας! Έτσι πάλι θα λέμε: «Ελλάδας Ευρώπη Παναθηναϊκός!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου