ΕΛΛΑΔΑ

Πλήρωσε δολοφόνους για να σκοτώσουν το θείο της

πλήρωσε-δολοφόνους-για-να-σκοτώσουν-τ-251730

Ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης στυγερής δολοφονίας ενός 82χρονου στον Αποκορώνα της Κρήτης το 2009, αποκαλύπτοντας, σύμφωνα με πληροφορίες μία καλοστημένη παγίδα από την ίδια του την ανιψιά.

Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Ύστερα από την αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομικά έρευνα και προανάκριση, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι, τρείς (3) ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 67 και 51 ετών και μία 55χρονη ημεδαπή, είχαν συμμετοχή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε γίνει την 18/19-10-2009 σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκόρωνα. Ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού.

Αναζητείται ακόμη ένας (1) δράστης του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

Άγριο έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός στο ίδιο του το σπίτι μέσα σε μια λίμνη αίματος έχοντας δεχτεί 24 μαχαιριές στο λαιμό.

Η ανιψιά του ειδοποίησε τις αρχές καθώς όπως ισχυρίστηκε ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του που ήταν απομακρυσμένο απο το υπόλοιπο χωριό. Στο πλαίσιο έρευνας οι αστυνομικοί είχαν βρεί ότι είχε παραβιασθεί το παράθυρο του σπιτιού του.

Ο θάνατος του είχε προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο ενώ όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής επρόκειτο για χτυπήματα με μεγάλη βαρβαρότητα καθώς το θύμα είχε δεχτεί 24 μαχαιριές στο λαιμό. Ο ιατροδικαστής, είχε κάνει λόγο για άγριο έγκλημα.

Zougla.gr – Με πληροφορίες από το prismanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου