ΕΛΛΑΔΑ

Ευ. Βενιζέλος: Πρέπει να κερδίσουμε το έδαφος που χάθηκε

ευ-βενιζέλος-πρέπει-να-κερδίσουμε-το-έ-258047
«Η αυριανή επέτειος του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκει δυστυχώς την Ελλάδα σε μια κατάσταση πολύ διαφορετική από αυτήν που ονειρεύτηκε και θέλησε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Πρέπει να κερδίσουμε το έδαφος που χάθηκε σε σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, την ανάπτυξη, την απασχόληση, το ενδιαφέρον για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Επιπλέον, σημείωσε ότι για την προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ να ανασυντάξει τις σχέσεις του με την ελληνική κοινωνία και ενώ το κόμμα περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο, «η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι απλώς μια ιστορική και ηθική υποχρέωση, αλλά μια επίκαιρη πολιτική παρότρυνση για μια στάση που είναι πάντα πατριωτική, λαϊκή, ριζοσπαστική, μέσα στις σημερινές συνθήκες: Με την Ελλάδα ισότιμη και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη, με τους Έλληνες ξανά ασφαλείς και αισιόδοξους».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί τις επόμενες ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου