ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του 15 φορές!

σοκ-στην-πάτρα-μαχαίρωσε-τη-γυναίκα-το-258202
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στη περιοχή Αγυιάς.

Ένας 43χρονος μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές την 37χρονη γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση και μάλιστα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Η αλλοδαπή γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 43χρονος, ο οποίος έβαψε τα χέρια του με το αίμα της ίδιας της γυναίκας που είχε σχέση, καθώς φέρει τραύματα στο χέρι.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 09:00 σε καφενείο που φέρεται να διατηρούσαν θύμα και θύτης.

Το ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δύο παιδιά μαζί εκτός γάμου άρχισαν να τσακώνονται. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν! Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 43χρονος άνδρας θα άρπαζε ένα μαχαίρι και θα το κάρφωνε με μανία στο σώμα της συντρόφου του. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πάνω από 15 μαχαιριές, η μία μάλιστα στο λαιμό!

Οι περίοικοι βλέποντας τη γυναίκα αιμόφυρτη νόμιζαν πως ήταν ήδη νεκρή!

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου και η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά και προ ημερών είχε δημιουργηθεί και άλλο επεισόδιο. Μάλιστα είχαν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να μηνύσουν ο ένας τον άλλον.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου