ΕΛΛΑΔΑ

“The souvlaki in Germans ass”

the-souvlaki-in-germans-ass-258410

Την τελευταία διετία, λόγω κρίσης, μας έχουν προκαλέσει και παράλληλα χλευάσει ως λαό, όσο ποτέ στο παρελθόν . Και αυτές οι προκλήσεις και οι κοροϊδίες έχουν ενταθεί απίστευτα την τελευταία εβδομάδα με αφορμή την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Πραγματικά σήμερα το βράδυ έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, όχι για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι ποδοσφαιρικά από τους Γερμανούς, δεν είμαστε.

Εχουμε όμως την καλύτερη ευκαιρία που προέκυψε κατά την διάρκεια της ελληνικής οικονομικής κρίσης για να την …"ΣΠΑΣΟΥΜΕ" στην Μέρκελ και σε όλους αυτούς τους αλήτες που μας έχουν αποκαλέσει χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, που μας έχουν σηκώσει το δάκτυλο.

Σε όλους αυτούς τους αλήτες που, την ώρα που περνάμε την δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας ως λαός, έχουν γράψει, μεταδώσει, δηλώσει, δημοσιεύσει τα απίστευτα και χωρίς καμία λογική σχόλια για τον Ελληνα και την Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να τους έχουμε προκαλέσει.

ΝΑΙ, απόψε αξίζει να τους προκαλέσουμε όλους αυτούς ποδοσφαιρικά, αρκεί η θεά μπάλα να μας χαμογελάσει και να κερδίσουμε τους Γερμανούς.

Φανταστείτε αυριανό τίτλο αγγλικής ταμπλόιντ "The souvlaki in Germans ass"

Νίκος Σαμοΐλης

fpress.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου