ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδού το εισιτήριο για τον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία

ιδού-το-εισιτήριο-για-τον-αγώνα-ελλάδα-260677

Τα 4.000 εισιτήρια του προημιτελικού με την Γερμανία, όσα δικαιούται δηλαδή για να διαθέσει στους έλληνες οπαδούς, παρέλαβε πριν από λίγη ώρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η παράδοση έγινε στην Βαρσοβία, ωστόσο η διάθεση θα γίνει στο Γκντανσκ και για τον λόγο αυτό λίγο μετά την παράδοση των εισιτηρίων, αντιπροσωπία υπαλλήλων της ΕΠΟ ξεκίνησε το ταξίδι για την παραλιακή πόλη της Πολωνίας όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής το μεγάλο παιχνίδι.

Στο Γκντανσκ από αύριο Πέμπτη, παραμονή του μεγάλου αγώνα, θα λειτουργεί ειδικό γραφείο από το οποίο οι έλληνες οπαδοί θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια που έχουν προαγοράσει. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα κατά βάση από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, όπου ο καθένας μπορεί να προαγοράσει μέχρι και συνολικά τέσσερα. Οι τιμές ξεκινούν από 40 ευρώ τα φθηνότερα που αφορούν το πέταλο, ενώ εισιτήρια στους έλληνες οπαδούς διατίθενται και στις τιμές των 80 και 150 ευρώ.

Για να διασφαλίσει η ΕΠΟ ότι τα εισιτήρια θα καταλήξουν σε έλληνες οπαδούς, ακόμα και όσοι ζητούν εδώ στην Βαρσοβία οφείλουν να δείξουν ταυτότητα και να πληρώσουν σε ευρώ και όχι στο τοπικό πολωνικό νόμισμα του ζλοτ. Το «pamesports» πριν λίγο εξασφάλισε τα πρώτα δύο εισιτήρια που διατέθηκαν για την ελληνική εξέδρα του Γκντανσκ και σας τα παρουσιάζει, καθώς όλα τα υπόλοιπα όπως προαναφέραμε θα διατεθούν από το Γκντανσκ. Αυτά είναι τα μαγικά χαρτάκια, τα οποία κυνηγούν όλοι οι Έλληνες…

pamesports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου