ΕΛΛΑΔΑ

«Έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο λαό από ό,τι σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη»

έχω-μεγαλύτερη-εμπιστοσύνη-στο-λαό-α-269231

«Έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό από ό,τι σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη. Έχουμε κουλτούρα που θα αφεθεί σε αυτούς που θέλουν να την διαλύσουν» σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στις απειλές Παναγιώταρου, σύμφωνα με τις οποίες οι ναζιστικές και βίαιες επιθέσεις θα μεταφερθούν και εντός Βουλής, «αν δε συνετιστούν και αρχίσουν τις αρλούμπες».

«Σήμερα έχουμε ένα θολό το τοπίο και πολλές φορές οι άνθρωποι θέλουν να κοιτάνε χωρίς να βλέπουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη. Θα βρεθεί σε νόμιμη αυτοάμυνα ο ελληνικός λαός και θα θυσιαστεί για να προασπίσει αυτό που σήμερα απειλείται» πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «έπρεπει να τα έχουμε δει πολύ νωρίτερα όλα αυτά που συμβαίνουν, αναφερόμενη στη δολοφονική επίθεση εναντίον οικογένειας μεταναστών από την Αίγυπτο στο Πέραμα.

«Δε φαντάστηκα ότι θα παιζόταν το προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής μετά από όλα αυτά που βλέπουμε. Φέρουν απόλυτη ευθύνη οι εποπτικές αρχές» πρόσθεσε καταλήγοντας η κ. Κανέλλη, τονίζοντας ότι «έχουν το dna του τρόμου στο αίμα τους».

ΠΗΓΗ: 24h.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου