ΕΛΛΑΔΑ

«Ακόμα και με 151 έδρες, θα αναζητήσουμε συνεργασίες» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

ακόμα-και-με-151-έδρες-θα-αναζητήσουμε-σ-270575

Οι εκλογές του Ιουνίου είναι το τελευταίο κρίσιμο δημοψήφισμα για το μέλλον του λαού, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Ηράκλειο. Ζήτησε ξεκάθαρη πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι ακόμα και 151 βουλευτές αν έχει το κόμμα του στις εκλογές, θα αναζητήσει συνεργασίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ και μίλησε για «κουκούλα του άφωνου κ. Σαμαρά» για «κρυπτόμενη στην πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ντόρα Μπακογιάννη», για τον «υπεκφεύγοντα κ. Βενιζέλο», ενώ υποστήριξε πως «η επικοινωνιακή διαπλοκή αναζητεί άλλοθι για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Επίσης απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη ζήτησε καθαρές εξηγήσεις, λέγοντας: «Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει ο φίλος Φώτης; Τι θα κάνει η Δημοκρατική Αριστερά;».

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στην ηγεσία του ΚΚΕ ρωτώντας: «Δεν άκουσε η ηγεσία του ΚΚΕ τίποτα στις 6 Μαΐου; και επιμένει να βάζει τις φοβίες και την ανασφάλεια ενός μικρού κομματικού κονκλάβιου πάνω από το βροντερό αίτημα του κυρίαρχου λαού».

Δεσμεύθηκε ότι θα διερευνηθεί εξονυχιστικά η λεηλασία της χώρας και η παράδοσή της στους δανειστές, όπως ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα στείλουμε στη φυλακή και όλους εκείνους που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι.

Ιδιαίτερες αναφορές έκανε στη συνέχεια και για τους αγρότες μιλώντας για ένα δίχτυ ασφαλείας για τον αγροτικό κόσμο, παρουσιάζοντας τις θέσεις του.

Καταλήγοντας, αφού πρόσθεσε ότι «φεύγουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να κρυφτούν στα ερείπια που αφήνουν πίσω τους», υποστήριξε πως ο λαός ενώνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.

«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή είναι η μεγάλη συνάντηση του λαού με την Ιστορία» κατέληξε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου