ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Ραγκούση κατά Βενιζέλου

βολές-ραγκούση-κατά-βενιζέλου-270862

Την δική του άποψη για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ εκφράζει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης τονίζει ωστόσο ότι αυτό που προέχει σήμερα και είναι το «υπέρτερο ζήτημα», είναι η πορεία του τόπου και επιτίθεται σε Σαμαρά και Τσίπρα, μεταξύ άλλων διότι η ιστορική απόφαση της 26ης Οκτωβρίου 2011, η οποία, όπως υποστηρίζει, θα πιστωθεί ιστορικά στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, κινδυνεύει να μην έχει σήμερα κανένα αντίκρισμα.

Ο πρώην υπουργός επικρίνει εμμέσως τον Ευάγγελο Βενιζέλο αποδίδοντάς του ευθύνες για την καθοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ θέτοντας το «ερώτημα αφετηρία» για τον διάλογο που θα γίνει μετά τις εκλογές και το οποίο διατυπώνει ως εξής:

«Πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να υιοθετήσει άκρως αντιδημοφιλή μέτρα το Μάιο του 2010 κατάφερε να πετύχει μια καθολική νίκη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ παρέμενε σύμφωνα με όλες τις έρευνες κοινής γνώμης κυρίαρχη πολιτική δύναμη μέχρι τον Ιούλιο του 2011;».

thestival.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου