ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή νύχτα στην Πρέβεζα

επεισοδιακή-νύχτα-στην-πρέβεζα-271920

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ και στην περιοχή του Φόρου Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δύο νεαροί προσπάθησαν να κατεβάσουν πανό της Χρυσής Αυγής που είχε αναρτηθεί στον κόμβο στον Φόρο.

Σε καφετέρια κοντά στον κόμβο βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία, όταν αντιλήφθηκαν τους νεαρούς, επενέβησαν, προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ακολούθησε λεκτική διαμάχη, μέχρι που στο σημείο έφθασαν περιπολικά της αστυνομίας.

Όμως, τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί…

Ένα νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα μετά τη 01.00 τα ξημερώματα, όταν ένας άλλος νεαρός σταμάτησε στο σημείο και επιχείρησε να σκίσει το πανό. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν για δεύτερη φορά.

Κάποια άτομα όμως συνεπλάκησαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr, με τον νεαρό, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί εκ νέου η αστυνομία.

Τρία περιπολικά έφθασαν επί τόπου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ οι εμπλεκόμενοι στο πρόσφατο επεισόδιο μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Τελικά, λίγο πριν από τις 03.00, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό αποχώρησαν από την αστυνομία, χωρίς να γίνουν μηνύσεις.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου