ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η εκδίκαση των υποθέσεων της Χρυσής Αυγής

σήμερα-η-εκδίκαση-των-υποθέσεων-της-χρ-272006

Σήμερα δικάζονται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας τα 8 μέλη της Χρυσής Αυγής, που συνελήφθησαν το Σάββατο για την επίθεση σε πολίτες μέσα σε καφενείο της Βέροιας, τραυματίζοντας έναν 53χρονο.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης.

Κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Επίσης για σήμερα έχει οριστεί η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, για την επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος επανήλθε στην υπόθεση της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, αποκαλώντας την κ. Κανέλλη τραμπούκα και μπολσεβίκα που βρίζει και ψευδολογεί.

«Εμείς δεν είμαστε η ψόφια δεξιά της σφαλιάρας», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ για τον Προκοπή Παυλοπουλο ανέφερε ότι αφού δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιανά Κανέλλη από τα χαστουκιά, πώς θα σώσει τη χώρα από τους κομμουνιστές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου