ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση του Ολυμπιακού κατά «αόρατου» Πιλάβιου και γιατρών

επίθεση-του-ολυμπιακού-κατά-αόρατου-272109

Σκληρή στάση κρατά ο Ολυμπιακός σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον αγώνα της Εθνικής με την Πολωνία.

Οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στην οποία κάνουν κατά μέτωπο επίθεση στους γιατρούς της Εθνικής αλλά κυρίως στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον οποίο αποκαλούν «αόρατο άνθρωπο που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κάνει δημόσιες σχέσεις».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: "Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις".

Πρώτον επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται.

Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Ας αφήσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο».

Μέχρι την Τρίτη στο χειρουργείο ο Αβραάμ

Εν τω μεταξύ, στην Γερμανία βρίσκεται ήδη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μέχρι την Τρίτη θα χειρουργηθεί από τον Γερμανό γιατρό, Ούλριχ Μπόνις.

Ο 28χρονος παίκτης βρίσκεται στην Γερμανία μαζί με τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο και γίνονται προσπάθειες ώστε η επέμβαση να γίνει τη Δευτέρα.

Την επέμβαση θα κάνει ο Ούλριχ Μπόνις, ο γιατρός που είχε χειρουργήσει και τον Λιούμπιμιρ Φέισα, με στόχο να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου