ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Κασιδιάρη:«Ο Ηλίας δεν φταίει. Η Κανέλλη τον προκάλεσε»

πατέρας-κασιδιάρηο-ηλίας-δεν-φταίει-272386

«Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι», λέει ο πατέρας του, κ. Παναγιώτης Κασιδιάρης στο Πρώτο Θέμα και προσθέτει: «Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος, γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλή και όχι τα “Τρία Γουρουνάκια”».

Ο 32χρονος Η. Κασιδιάρης μπορεί να εργάζεται, να είναι πλέον εκλεγμένος βουλευτής, αλλά ζει ακόμα στο παιδικό του δωμάτιο. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το σπίτι του είναι γεμάτο όργανα γυμναστικής, όπως και πίνακες με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.

Ο πατέρας του κ. Παναγιώτης, ο οποίος είναι συνταξιούχος γιατρός και «κατεβαίνει» και αυτός με την Χρυσή Αυγή στον Πειραιά, νιώθει περήφανος για τον γιο του.

Ωστόσο, αποφεύγει να απαντήσει στο πως νιώθει ο γιος του για την αντίδραση του στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Η βίαια συμπεριφορά του οφείλεται στην «φόρτιση της στιγμής», λέει ενώ αφήνει αιχμές και για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, καθώς πιστεύει ότι μαζί με την Κανέλλη μεθόδευσαν την τηλεοπτική συζήτηση.

«Παρακολουθούσα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία και έτσι έγιναν όσα έγιναν. Δυστυχώς ο κ. Παπαδάκης δεν προστάτεψε τον γιο μου από την αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μια στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμα και αυτοκτονίες», υποστηρίζει.

Ο πατέρας του 32χρονου χημικού τροφίμων, αποκαλύπτει και ένα κρυφό ταλέντο του Ηλία Κασιδιάρη. «Θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει τον χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του», λέει και εξηγεί ότι είναι πολύ καλός σε όλα τα είδη χορού: από το ζεϊμπέκικο μέχρι το ταγκό.

Πάντως, η αγάπη του για την Αρχαία Ελλάδα δεν είναι τυχαία, αφού όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του, η γυναίκα του και μητέρα του Ηλία είναι καθηγήτρια φιλόλογος με ειδίκευση στην Αρχαιολογία. «Έχουμε μεγάλο πάθος με την Αρχαία Ελλάδα», λέει.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου