ΕΛΛΑΔΑ

«Να μη μιλάει ο ξάδελφός μου ο Γκλέτσος»

να-μη-μιλάει-ο-ξάδελφός-μου-ο-γκλέτσος-274038

«Ο ξάδελφός μου, ο Απόστολος, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί βροντοφωνάζει ότι δεν θέλει να ’μαστε ξαδέλφια, εγώ θα του πω πως λέει βλακείες στο θέμα Κασιδιάρη και καλά θα κάνει να μην μιλάει» είπε στη Ζougla.gr ο τριτοξάδελφος του δημάρχου Στυλίδας και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Φθιώτιδα, Απόστολος Γκλέτσος.

Να επισημάνουμε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας, γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, λίγο μετά την επίθεση Κασιδιάρη on air στη Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου δήλωσε πως «αν ήταν εκείνος στο στούντιο του Γιώργου Παπαδάκη, ο Κασιδιάρης δεν θα είχε βγει ζωντανός».

«Όταν αυτός τσακωνόταν με την Βάσια Τριφύλλη και όλους τους υπόλοιπους στο Μega και έλεγε τα χίλια δυο, τότε ήταν όλα καλά; Όταν είχε τσακωθεί με τη μισή Ελλάδα, αυτό ήταν άλλο θέμα; Εγώ πιστεύω πως εμείς, ως άμαθοι και νεοφερμένοι στο τηλεοπτικό τοπίο, θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη προστασία. Ο παρουσιαστής είναι αυτός που φέρνει την ευθύνη για τη συζήτηση. Εκείνος μόνο έχει την ευθύνη…» έσπευσε να σχολιάσει ο υποψήφιος βουλευτής Απόστολος Γκλέτσος.

«Μιλήσατε με τον Ηλία Κασιδιάρη; Μετάνιωσε για όλα αυτά; Η επίθεση αυτή θα μπορούσε να είναι μια επίθεση στη μητέρα μας, την αδελφή μας, τι λέτε εσείς γι’ αυτό; Το καταδικάζετε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Κοιτάξτε, εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στην πολιτική. Ήμουν βουλευτής μία μέρα, ο Ηλίας είχε περισσότερη εμπειρία, αλλά και κείνος δεν γνωρίζει πολύ καλά το όλο σύστημα. Εμένα στη Φθιώτιδα με παίρνουν άνθρωποι του χώρου μας και κάποιοι άλλοι που είναι λίγο πιο δεξιά και μου λένε ότι “καλά της έκανε!”. Όμως πέρα απ’ αυτό, εγώ θεωρώ ότι την ευθύνη την έχει ο παρουσιαστής σε μια συζήτηση. Και κει στο στούντιο άλλα είδαμε…» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο υποψήφιος βουλευτής και ξάδελφος του δημάρχου Στυλίδας έρχεται καθημερινά στη Βουλή και ανοίγει το γραφείο του κόμματός του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου