ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: Ο … γεροντοσεβντάς τον έστειλε στο κρατητήριο!

κρητη-ο-γεροντοσεβντάς-τον-έστειλε-σ-274490

"Ή θα ενδώσεις ή … " είπε ο 86χρονος, στην 56χρονη γυναίκα που είχε προσλάβει για να φροντίζει την ηλικιωμένη σύζυγό του, και της έδειξε, με νόημα, μια καραμπίνα!

Ένα … ιδιότυπο τρόπο για να φλερτάρει επινόησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δε δίστασε … να δείξει την καραμπίνα του, στο "αντικείμενο" του πόθου του!

Ο λόγος για έναν 86χρονο άνδρα από τη Χερσόνησο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει στο σπίτι με την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και μια 56χρονη γυναίκα από τη Βέροια την οποία ο άνδρας έχει προσλάβει για να φροντίζει τη σύζυγό του.

Όμως, φαίνεται πως στο μυαλό του 86χρονου … μπήκαν άλλες ιδέες, με αποτέλεσμα η 56χρονη να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου καταγγέλλοντας ότι ο εργοδότης της της έκανε άσεμνες προτάσεις, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να την απειλήσει, εμμέσως!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 86χρονος την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε … με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 86χρονο, συνέλαβαν όμως και την 56χρονη σε βάρος της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση

cretalive.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου