ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ζούμε κάτι μαγικό και κάτι ανεπανάληπτο

γ-αγγελοπουλοσ-ζούμε-κάτι-μαγικό-και-κ-278873

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, πήραν τον λόγο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους "ερυθρόλευκους".

"Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για τον Ολυμπιακό. Ιστορική είναι αυτή η μέρα για εμάς. Γίναμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και μετά Ελλάδας. Δεν το περιμέναμε αυτό", δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον αδερφό του Γιώργο να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο:

"Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή. Τώρα ξημέρωσε. Μερικοί γελούσαν όταν λέγαμε για τους τίτλους. Μαζί ομάδα και διοίκηση πέτυχε τους στόχους της. Ζούμε κάτι μαγικό και κάτι ανεπανάληπτο. Δεν είναι μόνο το μπάτζετ. Είναι πως ξεκίνησε η ομάδα.

Θυμάμαι όταν ο Παναγιώτης είχε πάει στο σπίτι του κόουτς μας είπε ότι είμαστε ήρωες. Αυτά που έγιναν δίνουν άλλη αξία και σημασία".

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: "Ήταν μία ομάδα που αμφισβητήθηκε έντονα από μερίδα του Τύπου έντονα. Ήταν όλα αποτυχημένα και όλα λάθος. Νομίζαμε πως ήμασταν κάπου αλλού. Δύναμη θέλει όταν είσαι κάτω. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση η απόφαση του Σισκάουσκας, ο οποίος είχε για ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποφάσισε να σταματήσει.

Ένας πολύ μεγάλος αθλητής με μεγάλες εμπειρίες. Απίστευτη η απόφαση. Επίσης είναι δύσκολο να σταθείς όρθιος με αυτά που συμβαίνουν. Όπως στην Μπαρτσελόνα που έχασε δύο ματς και άλλαζε στιλ. Ο προπονητής λέει πως δε θα ξαναδουλέψει. Είναι απίστευτες οι πιέσεις. Μετά τους παίκτες και τους προπονητές είναι πρόεδροι".

Έπειτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε, μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους:

"Έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα από έγκριτους δημοσιογράφους. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά με τον κόουτς. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή άρχισε να φαίνεται και το Ευρωπαϊκό. Φέτος αυτά που γίνονταν στ’ αποδυτήρια της ομάδας δεν έβγαιναν έξω. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με ένταση και αγάπη. Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω.

Κάποια στιγμή απαιτήθηκε παραπάνω αυστηρότητα απ’ όσο έπρεπε. Σαν οικογένεια πορευθήκαμε. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους, στον κόουτς, τον Αγγέλου και τον Σπανούλη, τον αρχηγό μας που άκουσε απίστευτα πράγματα. Το πρωτάθλημα ανήκει στον κόσμο μας. Σε όλους τους φιλάθλους".

Μετά ρωτήθηκε για την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι: "Η ανακοίνωση δεν άφηνε περιθώρια γιατί δεν υπήρχε περιθώριο. Γι’ αυτό δακρύσανε, όπως και εμείς. Είχαμε δοκιμάσει τα πάντα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν έμεινε ακέφαλος. Με τον κόουτς συναντηθήκαμε πιο μετά.

Είπαμε για μία μεταβατική περίοδο. Ίσως το παρεξήγησε ο κόουτς γιατί όλα στην Ελλάδα είναι μεταβατική. Τελικά δεν βρέθηκε λύση. Δεν εμφανίστηκε κανείς και ήταν μία διαδικασία συνεχής. Δεν υπήρχε μέρα που να είπαμε ότι αλλάζει κάτι".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν σχεδιάζουμε ούτε δυναστείες ούτε κάτι άλλο. Ζούμε το τώρα. Πανηγυρίζουμε. Οι τελευταίοι που μας πείσμωσαν είναι οι δημοσιογράφοι. Άλλοι είναι το πρόβλημα. Τα έχουμε πει στις ανακοινώσεις μας από το 2010".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: "Η φετινή ομάδα είχε δίψα και πάθος. Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του 2010" και πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος:

"Έχει μεγιστοποιηθεί η αδικία. Έχουν γίνει δηλώσεις. Περιμένουμε να πάμε στο Λας Πάλμας". Ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: "Εγώ θα βρω ξενοδοχείο για τον Παπαδόπουλο και τον Ζαβλανό στο Λας Πάλμας".

Τέλος, τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι στις 10 Ιουλίου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου