ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:Ο τελικός των τελικών

ολυμπιακός-παναθηναϊκόςο-τελικός-τω-279787

O Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ. (ΝΕΤ) στο ΣΕΦ, στον 5ο τελικό που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός την Τετάρτη και μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ κατάφερε να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών της Α1 σε 2-2. Η σειρά οδηγήθηκε σε 5ο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να έχει για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια το πλεονέκτημα έδρας σε τελευταίο παιχνίδι σειράς τελικών της Α1.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε και τους 16 παίκτες του να βγάζουν όλη την προπόνηση και η λογική λέει πως στη 12αδα θα βρεθούν αυτοί που αγωνίστηκαν στον τέταρτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Δηλαδή εκτός θα μείνουν για ακόμη μια φορά οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος.

Από την άλληπλευρά, οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέραν της ανεβασμένης ψυχολογίας απ’ την εμφάνιση του 2-2 και τη διοικητική στήριξη, αναμένεται να πάρουν και οπαδική ντόπα, αφού κόσμος της ομάδος αναμένεται να βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου