ΕΛΛΑΔΑ

Μπήκε στην φυλακή με την κοιλιά γεμάτη ηρωίνη !!!

μπήκε-στην-φυλακή-με-την-κοιλιά-γεμάτη-280564

Θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή, ένας 30χρονος Ινδός προσπάθησε να "περάσει" στην φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού σχεδόν 50 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε καταπιεί με την μορφή "αυγών".

Συγκεκριμένα,κατά τη διαδικασία ελέγχου από σωφρονιστικούς υπάλληλους της φυλακής Ν. Αλικαρνασσού για τον επανεγκλεισμό του 30χρονου Ινδού , διαπιστώθηκε πως ο Ινδός δεν φαινόταν καλά στην υγεία του.

Αμέσως οι έμπειροι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κίνησαν τις διαδικασίες για την μεταφορά του Ινδού στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθει σε ιατρικές εξετάσεις.

Έκπληκτοι γιατροί και αστυνομικοί είδαν στην κοιλιά του 30χρονου 15 πλαστικές συσκευασίες τις οποίες απέβαλλε με την χορήγηση καθαρτικού.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια οι συσκευασίες περιείχαν συνολικά 48,3 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα η οποία θα γινόταν "ανάρπαστη" στην φυλακή, εαν περνούσε μέσα.

Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς πρέπει να εξακριβωθεί ιατρικά πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του απο την ενδεχόμενη διαρροή ηρωίνης απο κάποια συσκευασία.

Να σημειωθεί πως η μεταφορά ηρωίνης με την μορφή "αυγών" τα οποία οι διακινητές τα καταπίνουν, είναι μεν διαδεδομένη, αλλά συνήθως αποφεύγεται λόγω των κινδύνων που υπάρχουν, εαν "σπάσει" κάποια απο τις συσκευασίες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει και τον θάνατο του διακινητή.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου