ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιβκοβιτς: Παράπονα για τη διαιτησία και συγχαρητήρια στον ΠΑΟ

ιβκοβιτς-παράπονα-για-τη-διαιτησία-κα-282198

Ο τεχνικός του ΟΣΦΠ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του τελευταίου αγώνα Εντονα παράπονα για τη διαιτησία του τέταρτου τελικού και κυρίως για τον κ. Μπήτη, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Δίκαια μου έδωσαν τεχνική ποινή, αλλά είπα στον κομισάριο κ. Μάνο, αν ο κ. Μπήτης κάνει για διαιτητής σε τελικό. Εγώ έκανα λάθος και τιμωρήθηκα, να δούμε τι θα γίνει με εκείνον. Ο Χάινς έπαιξε με τέσσερα φάουλ 15 λεπτά και αυτό είναι ρεκόρ, για τον Ντόρσεϊ δεν θέλω να μιλήσω. Οι βασικοί παίκτες μας στη θέση 5, έπαιξαν μαζί 35 λεπτά λόγω φάουλ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, συγκλονιστικό. Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, με συγκέντρωση και σωστή κυκλοφορία της μπάλας και πολλά εύκολα καλάθια. Στο τρίτο δεκάλεπτο αντέξαμε κι ελέγξαμε το ματς, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο φάγαμε 29 πόντους και κάναμε πολλά λάθη. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν 13-5, η εικόνα άλλαξε εντελώς σε σχέση με το προηγούμενο ματς».

Όσο για το ματς του Σαββάτου είπε: «Θα ετοιμάσουμε το ματς του Σαββάτου όσο καλύτερα μπορούμε. Παίζουμε με την ομάδα που την τελευταία 15ετία είναι με διαφορά η καλύτερη στην Ευρώπη και με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη. Δεν είναι δύσκολο να προετοιμάσουμε την ομάδα για ένα τέτοιο ματς».

Παράπονα και για το φύλλο αγώνα

Εν τω μεταξύ, την έντονη δυσαρέσκεια των μελών του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού προκάλεσε όσα (δεν) γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές. Συγκεκριμένα, οι κκ. Σταυρόπουλος και Τόμιτς ανέφεραν ότι οι κκ. Μπήτης, Σχινάς και Αναστόπουλος δεν κατέγραψαν την φραστική επίθεση του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Θανάση Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν οπαδοί που κινήθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με όσα έγραψαν οι διαιτητές, κάνει αναφορά μόνο για ρίψη κροτίδων και ποτηριών κατά την έξοδο των διαιτητών στο ημίχρονο.

Κέσελ: «Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Στον παράγοντα έδρας ποντάρει ο Μάρκο Κέσελ εν όψει του πέμπτου αγώνα της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο και σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς το Σάββατο. Έχουμε ακόμη το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να πάρουμε τον τίτλο», δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ.

Από Πέμπτη (31/5) τα εισιτήρια στο ΣΕΦ

Από την Πέμπτη (31/5) και τις 11:00 το πρωί θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον πέμπτο τελικό της Α1, στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.Οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ αλλά και από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 02/06/2012 με ώρα έναρξης 19:00 θα ξεκινήσει από:

*το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ από την Πέμπτη 31/05/2012 και ώρες 11:00 – 21:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

*τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 31/05/2012 και ώρες 10:00 – 18:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές: 10€, 15€, 20€, 30€ ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου