ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Παραπλανητικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

νδ-παραπλανητικό-το-πρόγραμμα-του-συρ-282719

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιεζόμενος να δώσει πειστικές απαντήσεις για τις ανέφικτες και εξωπραγματικές θέσεις του για την οικονομία και την κοινωνία αναγκάζεται να εμφανίσει νέο στρογγυλεμένο πρόγραμμα, γραμμένο γρήγορα, με στόχο να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό. Στην πραγματικότητα, όμως, διατηρεί την ακραία και επικίνδυνη ατζέντα του» τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Ανάλυσης και Στρατηγικής.

Ο κ. Χαρακόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Χωρίς αμφιβολία, η χώρα βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου παίζεται το σήμερα και το αύριο της πατρίδας. Παίζονται οι τελευταίες ελπίδες να μείνουμε όρθιοι, να παραμείνουμε στην Ευρώπη που αλλάζει.

Η ψήφος στον αριστερό λαϊκισμό οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ, την επιστροφή σε μια υποτιμημένη δραχμή, τη διεθνή απομόνωση, την καταστροφή και το κοινωνικό χάος.

Απέναντι στους πολίτες πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον πιο ακραίο λαϊκισμό, την πιο ανεύθυνη δημαγωγία. Λέει στους πολίτες ότι μπορεί να δράσει μονομερώς, να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και να μην υπάρξουν συνέπειες. Χαμένοι στην συνεννόηση των συνιστωσών προτείνουν φόρους, περισσότερους και από την τρόικα. Προτείνουν αυξήσεις και επιδόματα στους πάντες, ακόμη και στους παράνομους αλλοδαπούς. Και επειδή αποκαλύφθηκε η ανυπαρξία ρεαλισμού των θέσεών τους, τρέχουν να παρουσιάσουν νέο πρόγραμμα με λειασμένες τις προτάσεις τους. Για να ψαρέψουν στα θολά νερά.

Στις 17 Ιουνίου, όμως, ο λαός θα επιλέξει κυβέρνηση, θα επιλέξει υπεύθυνη δύναμη, θα επιλέξει σταθερότητα, ασφάλεια, ελπίδα, θα επιλέξει Νέα Δημοκρατία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ενθαρρυντικά, η εικόνα που έχουμε και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κλίμα συσπείρωσης. Χρέος μας να βρεθούμε όλοι στη πρώτη γραμμή της μάχης, στις γειτονιές και στους χώρους εργασίας, για να μη χαθεί καμία ψήφος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου