ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Νο2: Παναθηναικός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

τελικός-νο2-παναθηναικός-ολυμπιακός-σ-288906

Η ώρα του δεύτερου τελικού των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έφτασε. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (19:00, ΝΕΤ) με έναν και μοναδικό στόχο να ισοφαρίσε σε 1-1 τις νίκες. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, ενώ αυστηρότατα θα είναι και αυτή τη φορά τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό στον τομέα των ριμπάουντ και ειδικά των αμυντικών, στα οποία οι Πειραιώτες υπερίσχυσαν κατά κράτος τη Δευτέρα (21/05).

Ο Ομπράντοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (23/05), με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να δίνει το παρών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, δηλώνοντας την πίστη του στις ικανότητες των παικτών του.

Από την πλευρά τους, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας σεβασμό στον αντίπαλό τους. Ο Σέρβος τεχνικός περιμένει πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, γεγονός που θα ανεβάσει στο μέγιστο βαθμό τη δυσκολία της αποστολής της ομάδας του.

Άγνωστο παραμένει στον Ολυμπιακό εάν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Έισι Λο. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, που ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, ανέβασε για πρώτη φορά «στροφές» στην προπόνηση της Τετάρτης (23/05), η οποία έγινε παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργου Αγγελόπουλου και του αντιπροέδρου Γιώργου Σκινδήλια, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, μια και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου