ΕΛΛΑΔΑ

“Θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουνε και για κάμψεις, όπως κάνουνε στον στρατό!”

θα-απαιτούμε-και-να-εγείρονται-και-να-302473

Η συνέντευξη του υπεύθυνου Τύπου της οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος σχολιάζοντας το περιστατικό με το “εγέρθητι” στους εκπροσώπους των ΜΜΕ υποστήριξε χαριτολογώντας ότι στις μελλοντικές συνεντεύξεις Τύπου, θα τους ρίχνουν και για κάμψεις.

Είναι ένα στρατιωτικό παράγγελμα. Πρέπει επιτέλους ο κόσμος και ιδίως οι δημοσιογράφοι να μάθουν και αυτοί να πειθαρχούν. «Εδώ και χρόνια πολλά συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή. Ο πολύς κόσμος που το είδε είπε, ’’καιρός είναι να τους κάνετε και εσείς ένα καψόνι’’. Δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα. Μια ολόκληρη κυβέρνηση κάνει καψόνι στον ελληνικό λαό, του κόβει μισθούς, συντάξεις, στέλνει τα ΜΑΤ να τον ραντίζουν χημικά. Το να πούμε σε κάποιους δημοσιογράφους ότι πρέπει να σηκωθούν εις ένδειξη σεβασμού, δεν είναι μείζον θέμα. Πλέον το εγέρθητι ξέρετε έχει σλόγκαν παντού».

’Ηταν καψόνι προς τους δημοσιογράφους δηλαδή;

«Μπορείτε να το δείτε και έτσι. Σίγουρα δεν ήταν κάτι άσχημο την στιγμή που συμβαίνουν τρομερά πράγματα στην Ελλάδα, την στιγμή που η χώρα μας κυριολεκτικά καταρρέει, την στιγμή που στον ελληνικό κοινωνικό ιστό εισέβαλαν μετανάστες, δεν είναι καθόλου λογικό να ασχολείται όλος ο πολιτικός κόσμος και τα κανάλια με αυτό το παράγγελμα».

’Ηταν ωραίο που αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι;

«Εμένα προσωπικά, δεν με χάλασε καθόλου. Ούτως ή άλλως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κανείς δημοσιογράφος δεν μας έδωσε βήμα για να εκφράσουμε τις απόψεις μας».

Δηλαδή σε κάθε συνέντευξη Τύπου, θα απαιτείτε αυτό το πράγμα; (να σηκώνονται δηλαδή)

«Θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουνε και για κάμψεις, όπως κάνουνε στον στρατό!»

trelokouneli.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου