ΕΛΛΑΔΑ

Νέα απάντηση σε Τσίπρα

νέα-απάντηση-σε-τσίπρα-302594

«Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς. Ο ελληνικός λαός δεν έδωσε εντολή για να βγει η χώρα από το ευρώ ούτε για να διαλυθεί η χώρα. Όσοι κάτι τέτοιο κατάλαβαν αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μάλιστα κάλεσε να «συνέλθει» πριν την απογευματινή τους συνάντηση προκειμένου να υπάρξει κοινός τόπος στη συζήτησή τους. Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε σε ορισμένους Ευρωπαίους που επιθυμούν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης και υποστήριξε ότι «το παιχνίδι παίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι κινείται με βάση το κομματικό συμφέρον και με σκεπτικό στραμμένο αποκλειστικά στη διεξαγωγή νέων εκλογών.

«Άλλο η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου και άλλο η διαπραγμάτευση επιμέρους στοιχείων του. Όλα αυτά δημιουργούν τεράστια ανησυχία στον κόσμο», υποστήριξε στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς, ανασηκώνοντας την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση μετώπου κεντροδεξιάς, στο οποίο θα περιλαμβάνεται -όπως άφησε να εννοηθεί- και στελέχη από το κόμμα του Πάνου Καμμένου: «Είμαι αποφασισμένος να πάρω πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ευρύτερου μετώπου κεντροδεξιάς στην Ελλάδα. Καλώ όλους τους πολίτες της Κεντροδεξιάς αλλά και τα κόμματα που βρίσκονται εντός κι εκτός Βουλής να διασφαλίσουν τα κεκτημένα δεκαετιών. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου