ΕΛΛΑΔΑ

Η ψήφος σου έχει αξία, αρκεί να την πουλήσεις στο e-bay. Το έκανε ήδη Έλληνας

η-ψήφος-σου-έχει-αξία-αρκεί-να-την-πουλ-318182

Ο Θόδωρος Πάγκαλος θα μπορούσε να λέγεται και Νοστράδαμος. Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του ότι ψήφοι θα πωλούνται στις επερχόμενες εκλογές, βρέθηκε Έλληνας που το έκανε όντως πραγματικότητα.

77.000 δολάρια ήταν το μεγαλύτερο ποσό που έφτασε να δώσει κάποιος για να αγοράσει την Ελλάδα στο e-bay, πριν οι υπεύθυνοι της ιστιοσελίδας «κατεβάσουν» την αγγελία ως μη υπαρκτό αντικείμενο.

Αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα στην περίπτωση του χρήστη με όνομα usualunusual που ανέβασε την ψήφο του στο e-bay.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταθέσει μια προσφορά. Και μάλιστα ως τις 18 Απριλίου όπου λήγει η σχετική προσφορά.

Ενώ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ο χρήστης προτίθεται να ανεβάσει ένα βίντεο με εκείνον να ψηφίζει στο youtube ως αποδεικτικό ότι τήρησε το δικό του μέρος της συμφωνίας.

Συγκεκριμένα το πλήρες μήνυμα του χρήστη που ανέβασε την αγγελία, έλεγε

«Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κ.λπ. ».

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου