ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα η απολογία του Άκη

τη-δευτέρα-του-πάσχα-η-απολογία-του-άκη-318656

Προθεσμία μέχρι τις 16 Απριλίου ,δηλαδή τη Δευτέρα του Πάσχα, ζήτησε και έλαβε ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν σχετικά με την διακίνηση μαύρου χρήματος και την παραβίαση του νόμου περί «πόθεν έσχες».

Επισημαίνεται ότι μέχρι την απολογία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα κρατείται στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του προτίθενται να εκδώσουν ανακοίνωση με τα σχόλια του Άκη Τσοχατζόπουλου για την σύλληψή του.

Εντωμεταξύ εκδόθηκε η εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των προσώπων σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για τους Νικόλαο Ζίγρα, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία, Γιώργιο Σαχπατζίδη του Δημητρίου, αλλά και του Αστέριου Οικονομίδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός που διαφεύγει μέχρι στιγμής της σύλληψης καθώς είχε δηλώσει ψευδή ανύπαρκτη διεύθυνση.

Φέρεται ως βασικός μέτοχος και Διευθύνων σύμβουλος της Arco Construction από την οποία αγόρασε η Αρετή Τσοχατζοπούλου το 2006 το σπίτι στην Δεινοκράτους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου