ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ: “Τον έσπασαν στο ξύλο αστυνομικοί”

καταγγελία-σοκ-τον-έσπασαν-στο-ξύλο-α-324721

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Ασήμι της Κρήτης μετά τις καταγγελίες της οικογένειας ενός 16χρονου ότι χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς μέσα σε τμήμα του Ηρακλείου.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στην Αθήνα και στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας , στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.neakriti.gr, διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση.

Στην Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου όπου είχε προσαχθεί ο 16χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με τρείς ακόμη φίλους του έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή έχει σημάνει συναγερμός . Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του 16 χρόνου, να ξυλοφόρτωσαν την παρέα των νεαρών.

Η μητέρα του άτυχου νέου είναι μαζί του στην Αθήνα, ενώ συγγενείς του επισκέπτονται σήμερα τον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Κύκλοι της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι ο νεαρός και η παρέα του μεταφέρθηκαν στην Α.Δ., αλλά έμειναν για την εξακρίβωση στοιχείων στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν ποτέ στα κρατητήρια, σε αντίθεση με τον 5ο της παρέας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου