ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στην Ακράτα

σκηνές-κινηματογραφικής-ταινίας-στη-326682

Στις 3.45 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο Κράθιο Αχαϊας, στην παλαιά Εθνική οδό ανάμεσα σε Ακράτα και Αιγείρα, τουλάχιστον πέντε άτομα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το ΑΤΜ υποκαταστήματος της Eurobank.

Οι δράστες μετέβησαν στο σημείο με όχημα πολυτελείας, ένα τζιπ Lexus, και προσπάθησαν να τραβήθουν ολόκληρο το ΑΤΜ αλλά δεν κατάφεραν, έσπασαν μόνο το τζάμι μηχανήματος. Κατόπιν προσπάθησαν να αφαιρέσουν μόνο το χρηματοκιβώτιο του μηχανήματος.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, που ενημερώθηκαν μέσω του συναγερμού που χτύπησε στην αστυνομία από το ΑΤΜ και έφτασαν στο σημείο. Ομως οι δράστες είχαν βαρύ οπλισμό, ενώ υπήρχαν και τσιλιαδόροι, οι οποίοι επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήραν μέτρα αυτοπροσπασίας και τελικά οι δράστες διέφυγαν με ένα δεύτερο όχημα που είχαν αφήσει λίγο πιο πέρα, ενώ το Lexus έμεινε στο σημείο.

Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο πριν μία εβδομάδα από την περιοχή της Πεντέλης στην Αθήνα.

Οι σφαίρες που έριξαν οι δράστες προς τους αστυνομικούς είναι πάνω από 10 και ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr, η περίπτωση αυτή παρομοιάζεται από τις αστυνομικές αρχές με αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλα σημεία της Πελοποννήσου, όπως στο Αργος και την Ηλεία και εξετάζεται από την ΕΛΑΣ η σύνδεση όλων αυτών των περιστατικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου